secretvoice

2009-07-14
19:22:35

Han måste vara bra i sängen...

Det tänker jag ofta när jag ser och hör människor (läs kvinnor) berätta hur de har det där hemma.

Hon som har två barn med sin man, MEN eftersom han har två tonåringar sedan tidigare har HAN gjort upp om att hon ska ta hand om de nya barnen, så tar han hand om sina. Hon lagar förstås all mat, städar och handlar eftersom hon är hemma hela dagarna. Sen har HON ju en hund oxå. Den får hon ta hand om själv. Hon hade den ju trots allt när de träffades.

Eller hon som är gift med en företagare och träningsnarkoman. Företaget sköter han på mer än 40 timmar i veckan, inklusive helger. Är han någon gång ledig medan hon jobbar, så anlitar han barnvakt för att ta hand om SINA barn när han tränar. Hon lagar förstås all mat, städer och handlar eftersom hon inte har ett företag eller tränar så mycket. Å andra sidan var det ju så när de träffades och han kan ju inte ändra på sig.

Varför, å varför fortsätter tjejer, kvinnor och damer att stå ut med män som inte drar sin del av lasset eller anstränger sig? Varför sparkar de inte ut karln (innan de har barn), skaffar en yngre kille med friska spermier (ja, om man vill ha bra avelsmaterial, alltså) och bildar familj med?

Ingen av de killarna är snygg, trevlig, särskilt smart, rik eller något annat attribut som man kanske kan tänka sig att tjejer faller för. Så jag fortsätter tänka i mitt lilla, stilla sinne: "han måste vara bra i sängen!" och han, och han, och han...