secretvoice

2009-02-02
13:49:45

Jag tror jag är frisk nu...

Varje gång jag varit sjuk och blivit tillräckligt frisk för att bli äcklad av all gammal unken luft som ansamlats under sjukdomen, blir jag alldeles galen och ska tvätta allt. Allt.

Idag har jag tvättat två tvättar, vikt all gammal och ny tvätt. Tumlat alla lakan och lagt in dem i skåpet och bäddat nytt i alla sängar. Lagat två middagar, bloggat tre inlägg - bara ett kvar - ringt kommunen om plats på dagis, slängt soporna och en del annat jag inte kommer ihåg längre.

När våren kommer blir jag ännu galnare, då vill jag slänga alla prylar som skräpar ner oxå. Helst hela huset. Bort, bort, bort. Ja, inte garderoben, men den ska jag rensa i år! Det kan förklaras av att jag håller på att bygga upp en ny garderob efter alla trötta mammapraktiska kläder. Förra veckan gjorde jag några reafynd: ett par svarta skinny jeans från Replay, ett par cigarettbyxor i greige satäng från Rare, en illrosa kofta från Signal och ett klarblått halsband med silverdetaljer.

Kommer att grunda garderoben på enkla, stilrena kläder och piffa upp allt med några roliga, crazy plagg och accessoarer. Läste en oroande artikel i ECO Queen igår och funderar allvarligt på att börja köpa veganskor. Någon som vet om de är lika hållbara som vanliga?
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: